Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z Venipą?

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, o co chodzi z venipą, o której void jest zaspamowywany na megafonie?
Z tego co patrzyłem to jakiś nowy priv ma być, ale ten spam z x ilością kont jest podejrzany. Ktoś coś? xD

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Tyle też wiem, ale według tego co na stronie mają to jeszcze jest zamknięta beta ;d

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Najpierw Francuzi robią Voida, teraz Niemcy robią jakiegoś Venipa, zaraz my zrobimy se własny polski priv  o.O

Z tego co na ich stronie jest opisane wnioskuję, że nie będzie to taka ułatwiona kopia serwerów EU, ale prawie całkowicie zmodowany Els :v Jak oni chcą tam dodawać rzeczy, których nawet na KR nie ma (Void ma niby recolor roztopy, ale tutaj to więcej tego planują niż tylko kolorowanie roztopów...). Zobaczymy co z tym będzie :v

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

To skąd ten spam na megafonie? Widziałem właśnie, nowe dungi, nowa klasa, i ponoć w open bete niedługo przechodzi. Osobiście myślałem że to fejk :O

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Na start dla osób które zarejestrują sie teraz postka na 70 lvlu, i prawdopodobnie dowolny av i pet. Z tego co wyczytałem mają być update prosto z KR, ale nie jestem pewien, ktoś ma pewne info? xD

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Chodzi chyba o zarejestrowanie sie przed startem open bety ;d

qCsDG8m.gif

Opublikowano

@pocz w jakim sensie? bo nic z zdania nie rozumiem D:

Hmm... zarejestrowany, w najbliższym czasie powinniśmy dostać jakieś info o ewentualnej open becie. 

Opublikowano

Toz to jest keylogger lol :v

Nie. Keyloger zapisuje to co piszesz a oni przez passy które dostają emailem w rejestratorach.

Opublikowano

Nie. Keyloger zapisuje to co piszesz a oni przez passy które dostają emailem w rejestratorach.

To wyjasnij tysiace straconych kont przez to gowno :)

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Masa ludzi o tym na forum Voida pisała - jest to jedno wielkie oszustwo, autorzy strony kradną konta. Info potwierdzone przez wiele, wiele osób, dlatego nie dajcie się na to złapać - słusznie zauważono tutaj spam megafonami, który daje początkowe wątpliwości.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dlatego ja w żadnej grze nie mam tych samych passów :3 Prosta sztuczka, na którą dały złapać się dzieciaki.

Opublikowano

Szkoda, liczyłem już na fully custom server do Elsa, ehh...

Fake czy nie ? xD

W sumie było kiedyś podobnie z privami do metina, serwer działał ale idioci którzy podali takie same passy jak na PL zostali okradnięci ;d

Opublikowano

Szkoda, liczyłem już na fully custom server do Elsa, ehh...

Fake czy nie ? xD

W sumie było kiedyś podobnie z privami do metina, serwer działał ale idioci którzy podali takie same passy jak na PL zostali okradnięci ;d

Reklamowałbyś serwa bez dowloadu, nie gotowego? FAKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...